lovelovelovelovelove


i wish for you

Photobucket

har varit i stan med Evelina idag, köpte lite grejjor. Dessutom har jag shoppat shortsen under och en hatt! TJOHO! jag är glad! :D

right

I’d go back in time and change it but I can’t. http://eternalmoment.tumblr.com/ (Photo Credit: http://xeneras.deviantart.com/)


svart bälte i shopping



Asså, man märker definitivt att jag har varit sjuk... jag har inte shoppa på hur länge som helst. Och nu när jag varit hemma har jag också tittat runt på supermycket! Svart bälte i shopping, jo det har jag nog.


HEY! i feel good


Hejhej! Nu börjar jag må bättre faktiskt! skönt! Jag kollar på nått jävla pogram då en brud föder barn. Usch. Det skrämmer mig. VARFÖR SKA KVINNOR FÖDA BARN?! varför är jag kvinna? omg. Jag får panik.

We gon get freaky


JC


I love it


*host,host* im sick


usch, har pain i halsen och feber. Usch. Jag orkar inte!!!

MUST HAVE


skona mig

OH WHAT A NIGHT





Wake up in the morning feelin' like P.diddy


Eve och jag morse... klockan 03.00

Igår var jag och Eve på bio och såg Winters Bone... skitkass film. Så jävla skum. Vi trodde det var en läskig film men ACK så fel vi hade. Sen gick vi hem och webbade med massa. hehe. måste erkänna att vi var inne på Chatroulette. :P hahah. men det var ju kul.
Idag - sista dagen på lovet. FML. Och jag måste plugga. FML. historia. FML.
*Suck* jaja.
puss!


COUNTRY GIRL


lyssnar på country. TJOA KLACKARNA I TAKET :D
imorgon ska jag på körlektioner. NERVÖS

Kul med camen



dålig uppdatering, i know. Har varit med Nadine massor nu på lovet. Det har varit askul. Jag har varit med Pontus. Idag åkte han tillbaka till Canada, så det suger ju. Men jaja.
Detta lov har varit AAAAZUUM.

DIRTY very mucho


2011


dagen efter nyårsafton, det är lööök! Först var jag hemma med familjen som hade fest med vänner och sedan drog jag på fest hos en brud som hette Jessica :) Det var supertrevligt! :D Sedan vid typ 02.30 drog jag hem med Pontus. Och så sov han över här :)
Nu ligger alla och degar i huse. Oliver sitter brevid moi och spelar cod. kuuuul ... :)
puss

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!